ROZDRABNIACZ DO ŻYWNOŚCI 3W1 500W, 2 PRĘDKOŚCI, 2L

The Symbol : W-67920
The Availability Of : 7 piece
141.61
141.61
The loyalty program is only available for logged in customers.
piece
Zamówienie telefoniczne: 695 643 158 Leave your phone
Shipping within : 5 days
Shipping price :
The Lack Of
About this product
The Weight Of The
1.45 kg
EAN :
ROZDRABNIACZ


Dane techniczne:

Symbol: 67920
Seria: GRH
Materiał ostrza: stal nierdzewna
Materiał obudowy: ABS|stal nierdzewna
Masa: 0.8 kg
Napięcie: 220-240 V a.c.
Moc: 500 W
Stopień ochrony: IPX0
Częstotliwość: 50-60 Hz
Klasa izolacji elektrycznej: II
Funkcje: rozdrabnianie|obieranie czosnku|ubijanie piany z jajek
Pojemność misy: 2 l
Liczba poziomów prędkości: 2
Materiał misy: szkło
Obroty niższego biegu: 2800 ± 15% min?1
Obroty wyższego biegu: 3400 ± 15% min?1



Wielofunkcyjny rozdrabniacz do żywności 3w1 marki LUND. SKuteczność siekania zapewnia mocny silnik 500W oraz ułożone 2-warstwowo cztery ostrza z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS420. W zestawie również część do obierania czosnku oraz część do ubijania piany. Dodatkowym atutem urządzenia jest duża, 2-litrowa misa z antypoślizgową gumą oraz skrobak ułatwiający wygarnięcie posiekanych produktów.

INFORMACJE:

Moc: 500W, 220-240V 50/60Hz
2 tryby prędkości (2800±15% obr/min oraz 3400±15% obr/min)
3w1 - rozdrabnia żywność, ubija pianę, obiera czosnek

ZESTAW:

Szklana misa 2l z pokrywą
4 ostrza ze stali nierdzewnej (SS420) ułożone 2-poziomowo. Zabezpieczone plastikowymi nakładkami
Część do obierania czosnku
Część do ubijania piany
Skrobak (szpatułka) ułatwiająca wygarnięcie posiekanych produktów

BUDOWA I CECHY:

Nowoczesny design
Obudowa: ABS, stal nierdzewna (SS201)
Gumowa powierzchnia antypoślizgowa na dnie misy
Gumowa uszczelka na pokrywie gwarantująca szczelność
Rozmiar: 22 x 18 x 27cm (szerokość x głębokość x wysokość)
Wał ze stali nierdzewnej (SS304)



**
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.

Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :