SPODNIE ROBOCZE OCIEPLANE OXFORD L

Symbol: T N81-565L
Dostępność: 16 SZT
92,28 zł Netto
113,50 zł Brutto
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
SZT
Zamówienie telefoniczne: 695 643 158 Zostaw telefon
Wysyłka: 5 dni
Cena przesyłki:
16,99 zł Brutto
  • Paczkomat - Inpost 16,99 zł Brutto
  • Kurier DPD 20,00 zł Brutto
Więcej o produkcie
Waga
0.87 kg
EAN:
5907558428261



Dane techniczne:

Wymiar brutto (szer. x wys. x dł.)32,00 x 4,50 x 57,00 cm
Waga0.87 kg
MarkaNEO TOOLS
PKWiU14.12.12.0
Materiał opakowaniatorebka foliowa
Rozmiar odzieżyL/52
Rodzaj odzieży roboczejspodnie
Certyfikat CETak
Wykonanie zgodne z normąEN ISO 13688:2013
Skład materiału100% poliester
Oddychający materiałNie
Gumka w pasieTak
Możliwość włożenia nakolannikówNie
Strefy odblaskoweNie
Odpinane kieszenieNie
Wodoodporność1000 mm
Wzmocnienia z tkaniny OxfordTak
Kolorszary
Wielofunkcyjne kieszenieTak
Wzmocnione kieszenieNie
Materiał wykonania produktupoliester
L Długość nogawki zewnętrzna112 cm
L3 Długość nogawki wewnętrzna80 cm
W Szerokość pas44.5 cm
Szerokość nogawki36 cm
Podklejane szwyTak
WiatrochronnaTak
WodoodpornaTak



Ocieplane spodnie robocze NEO wykonane z wysokiej jakości, wytrzymałego materiału Oxford 300D, ocieplane lekkim poliestrem, który zapewni komfort w mroźne dni. Klejone szwy oraz materiał o wodoodporność 1000 mm pozwoli na pracę również w czasie deszczu. Elastyczne gumy w pasie zapewniają łatwiejsze dopasowanie rozmiaru. Solidne kieszenie oraz poręczny uchwyt na narzędzia wytrzymują nawet duże obciążenie i przechowają wszystkie niezbędne narzędzia. Gwarantem jakości jest certyfikat europejski oraz wykonanie zgodne z normą EN ISO 13688:2013.


**
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.