GOFROWNICA DO GOFRÓW BĄBELKOWYCH 700W

The Symbol : W-68014
The Availability Of : 9 piece
108.00
108.00
The loyalty program is only available for logged in customers.
piece
Zamówienie telefoniczne: 695 643 158 Leave your phone
Shipping within : 5 days
Shipping price :
12.49
  • Allegro Kurier InPost 12.49
  • Non-standard packages and packages length from 150 cm to 200 cm 34.99
  • Log length from 200 to 250 cm 63.96
About this product
The Weight Of The
1 kg
EAN :
5906083106804



DANE TECHNICZNE:

Marka: Lund
Symbol: 68014
Moc: 700 W
Napięcie: 220-240 V a.c.
Częstotliwość: 50/60 Hz
Rozmiar płyty grzewczej: 210x180 mm
Nieprzywierająca powłoka: tak
Regulacja temperatury: Tak
Lampka kontrolna: tak
Możliwość przechowywania w pozycji pionowej: tak
Długość przewodu: 0.7 m
Klasa izolacji elektrycznej: I
Masa: 0.9 kg


Gofrownica do przygotowania modnych, azjatyckich gofrów bąbelkowych. Możliwość obrotu urządzenia o 180 stopni pozwala przyrządzić idealnie wypieczone gofry, a nieprzywierająca powłoka zapewni ich równomierne opiekanie i łatwe zdejmowanie z płyty grzewczej. Uchwyt nie nagrzewa się podczas pracy gofrownicy. Urządzenie można przechowywać w pozycji pionowej.

CECHY:

moc: 700 W
rotacja urządzenia o 180° umożliwia równomierne, obustronne opiekanie gofrów. Gofry są chrupiące na zewnątrz i miękkie w środku
gofry bąbelkowe można zawinąć w rożek i podawać ze słodkimi dodatkami
czas przygotowania 1 gofra - około 4-5 minut (w zależności od rodzaju i grubości ciasta)
nieprzywierająca powłoka płyt (non-stick)
izolowany, nienagrzewający się uchwyt
możliwość przechowywania w pionie
automatyczna regulacja temperatury zapobiega urządzenie przed przegrzaniem
łatwe mycie wilgotną ściereczką


BUDOWA I WYMIARY:

rozmiar płyty grzewczej: 210x180 mm
Ilość bąbelków: 30
lampka kontrolna sygnalizuje proces nagrzewania się płyt
długość przewodu: 70 cm

**
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :