KOTWA TRZPIENIOWA Z KLIPSEM KMC 08/010/075MM UN

The Symbol : AR 2099.1007
The Availability Of : 189 piece
1.28
1.28
The loyalty program is only available for logged in customers.
piece
Zamówienie telefoniczne: 695 643 158 Leave your phone
Shipping within : 5 days
Shipping price :
The Lack Of
About this product
The Weight Of The
0.03 kg
EAN :
5907724946636
Ekspresowa kotwa trzpieniowa do dużych obciążeń , z pojedynczym klipsem , stal węglowa ocynkowana na biało .

Podłoże :

niezarysowany , zbrojony lub niezbrojony beton zwykły klasy min. C20/25 oraz ( nie objęty aprobatą techniczną ) kamień naturalny o zwartej strukturze .

Zalety - własności :

średnica trzpienia gwintowanego jest równocześnie średnicą kotwy ,
zdecydowanie większa wytrzymałość w porównaniu z kotwami tulejowymi o tych samych rozmiarach ,
bardzo szybki montaż - nadaje się szczególnie do seryjnych mocowań przy użyciu dużej ilości kotew ,
wybrane rozmiary z trzpieniem kotwy formowanym na zimno , co daje wyższą twardość i wytrzymałość stali oraz gwarantuje precyzję wykonania ,
mocowanie przelotowe - znaczna oszczędność czasu i wygodny montaż ,
długość gwintu odpowiednio dobrana do długości całkowitej kotwy ,
optymalnie opracowana geometria klipsa - bezpieczne mocowanie nawet w betonie niższej jakości ,
gładki łeb kotwy - zabezpieczenie przed uszkodzeniem gwintu podczas wbijania ,
zaokrąglony od spodu stożek rozporowy - łatwiejsze wbijanie , szczególnie przez elementy drewniane ,
specjalne zgrubienie na trzpieniu kotwy , utrzymujące klips we właściwym położeniu nawet w przypadku natrafienia na zbrojenie lub pustki w podłożu ,
bogata paleta rozmiarów - możliwość mocowania nawet bardzo grubych elementów ,
dostępna również w wariantach ze stali nierdzewnej (A2) i kwasoodpornej (A4) ,
aprobata techniczna Instytutu Techniki Budowlanej (ITB) nr AT-15-8190/2014 .
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.

Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :