PAKOWARKA PRÓŻNIOWA 130W, MAX 30CM, LUND

The Symbol : W-67877
The Availability Of : 9 piece
273.47
273.47
The loyalty program is only available for logged in customers.
piece
Zamówienie telefoniczne: 695 643 158 Leave your phone
Shipping within : 5 days
Shipping price :
The Lack Of
About this product
The Weight Of The
1.1 kg
EAN :
5906083080555
Dane techniczne:

moc: 130 W, 220-240V 50/60 Hz
maksymalna szerokość worka: 30 cm
wysokość paska uszczelniającego 3 mm zapobiega nieszczelności
wytwarzane podciśnienie: -0,7 bar (-70 kpa)
zalecane jest użytkowanie pakowarki próżniowej z markowymi workami próżniowymi marki LUND (lista poniżej)
pakowarka przydatna do gotowania metodą sous vide

Budowa i wymiary:

komora na rolkę folii moletowanej - pojemność w zależności od producenta i grubości rolki. Rolki marki LUND o długości 600 cm
wężyk do odsysania powietrza z pojemników próżniowych w zestawie. Wężyk jest uniwersalny, ale producent nie ponosi odpowiedzialności za złe dopasowanie wężyka do pojemników próżniowych i pakowarek innych marek
ostry, dwustronny i zintegrowany do pakowarki próżniowej nożyk do cięcia folii. Jest odpowiednio zabezpieczony, dzięki czemu nie grozi przecięciem skóry Dobrze przylega do powierzchni pakowarki próżniowej za pomocą 2 magnesów
system blokowania i odblokowywania pokrywy
uszczelka górna i dolna gwarantująca szczelność w czasie wsysania powietrza z worków moletowanych
wysokiej jakości uszczelka paska grzewczego i pasek grzewczy
obudowa wykonana z wysokiej jakości tworzywa sztucznego oraz stali nierdzewnej
4 nóżki antypoślizgowe
rozmiar produktu: 39 x 15 x 8,5 cm
możliwość odłączenia przewodu zasilającego od urządzenia

Akcesoria w zestawie:
wężyk 60 cm
5 sztuk worków moletowanych 20x30cm „na start"
Parameters :

Manufacturer details

Toya S.A.
ul. Sotysowicka 13/15
51-168 Wroclaw
Poland

+48 71 32 46 200
info@yato.pl

There is currently no comments or ratings for this product.
The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :