Promocja na taśmy malarskie tyko do końca miesiąca wszystkie taśmy malarskie -10%. Tylko w sklepie stacjonarnym !
Brak towaru

PATELNIA ALUMINIOWA TEFLON 240CM. YATO GASTRO

Symbol: YG-00131
Dostępność: 0 SZT
61.84
61.84
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
SZT
Zamówienie telefoniczne: 695 643 158 Zostaw telefon
Wysyłka: 5 dni
Cena przesyłki:
16.99
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomat - Inpost 16.99
  • Kurier DPD 20
  • Szybka dostawa do 24h ! 44.99
Więcej o produkcie
Waga
0.842 kg
EAN:
5906083001161


Dane techniczne:

Średnica: 240mm
Głębokość: 40mm
Wykonana z odlewanego aluminium o grubości 4mm
Pokrycie: Teflon



Patelnia marki YATO o średnicy 240mm i głębokości 40mm wykonana jest z odlewanego aluminium o grubości 4mm. Dzięki temu ciepło rozprowadzane jest szybko i równomiernie na całej powierzchni roboczej. Ma to szczególne znaczenie podczas smażenia, ponieważ potrawy są równo podpieczone bez względu na ich położenie.

Patelnia marki YATO pokryta jest oryginalnym trójwarstwowym systemem powłok TEFLON™ PLATINUM PLUS, który odznacza się najlepszymi dostępnymi na rynku parametrami.

Trójwarstwowa powłoka TEFLON™ PLATINUM PLUS zapobiega przywieraniu potraw do powierzchni patelni. Umożliwia to smażenie przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu. Ponadto przystosowana jest do pracy w temperaturze sięgającej aż 250°C umożliwiając smażenie, czy grillowanie bez obaw o uszkodzenie patelni.

Najważniejszą zaletą powłoki TEFLON™ PLATINUM PLUS jest wysoka odporność na ścieranie i zadrapanie. Możliwe jest stosowanie metalowych przyborów kuchennych, co wyróżnia patelnie YATO spośród innych patelni dostępnych na rynku.

Istotną zaletą powłoki TEFLON™ jest także łatwe i szybkie czyszczenie i łatwe utrzymanie patelni w czystości.

Rękojeść wykonana jest ze stali epoksydowanej, która jest połączona z częścią roboczą za pomocą 3 nitów.



patelnia

**

Zdjęcia poglądowe.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: