POJEMNIK GASTRONOMICZNY GN 1/3 100 YATO GASTRO

Symbol: YG-00273
Dostępność: 2 SZT
28.66
28.66
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
SZT
Zamówienie telefoniczne: 695 643 158 Zostaw telefon
Wysyłka: 5 dni
Cena przesyłki:
16.99
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomat - Inpost 16.99
  • Kurier DPD 20
  • Szybka dostawa do 24h ! 44.99
Więcej o produkcie
Waga
0.48 kg
EAN:
5906083861130


Dane techniczne:

Temperatura robocza: -40 ~ +300 °C
Możliwość mycia w zmywarce: tak
Odporność na działanie kwasów organicznych i detergentów: tak
Odporność na uszkodzenia mechaniczne: tak
Możliwość używania w piekarniku, piecu: tak, do 300°C
Perforowany: nie
Możliwość piętrowania: tak
Wysokość: 100 mm



Pojemnik gastronomiczny ze stali nierdzewnej, GN 1/3, 100 mm, pojemność 4 l.

Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego.

Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.

Pojemniki GN służą do przechowywania żywności w warunkach chłodniczych i mroźniczych - do -40°C.

Idealnie nadają się również do wykorzystania w zakresie wyższych temperatur - do 300°C.
Dzięki temu można je używać w technologii pieców konwekcyjno-parowych.

Charakteryzuje je podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów.

Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni.

Szczególną uwagę przyłożono do detali, takich jak zaokrąglone naroża czy gładkie ranty, które zapewniają wysoki poziom bezpieczeństwa oraz higieny użytkowania.
Dodatkowe przetłoczenie na obwodzie każdego pojemnika wzmacnia jego konstrukcję, zabezpieczając go przed zagnieceniami powstałymi podczas eksploatacji i umożliwia piętrowe składowanie.


**
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: