No goods

POJEMNIK GASTRONOMICZNY GN 2/3 150MM

The Symbol : YG-00304
The Availability Of : 0 piece
55.94
55.94
The loyalty program is only available for logged in customers.
piece
Zamówienie telefoniczne: 695 643 158 Leave your phone
Shipping within : 5 days
Shipping price :
The Lack Of
About this product
The Weight Of The
1 kg
EAN :
5906083861543


Dane techniczne:

Temperatura robocza: -40 ~ +300 °C
Możliwość mycia w zmywarce: tak
Odporność na działanie kwasów organicznych i detergentów: tak
Odporność na uszkodzenia mechaniczne: tak
Możliwość używania w piekarniku, piecu: tak, do 300°C
Perforowany: nie
Możliwość piętrowania: tak
Wysokość: 150 mm



Pojemnik gastronomiczny ze stali nierdzewnej, GN 2/3, 150 mm, pojemność 2.5 l.

Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego.

Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.

Pojemniki GN służą do przechowywania żywności w warunkach chłodniczych i mroźniczych - do -40°C.

Idealnie nadają się również do wykorzystania w zakresie wyższych temperatur - do 300°C.
Dzięki temu można je używać w technologii pieców konwekcyjno-parowych.

Charakteryzuje je podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów.

Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni.

Szczególną uwagę przyłożono do detali, takich jak zaokrąglone naroża czy gładkie ranty, które zapewniają wysoki poziom bezpieczeństwa oraz higieny użytkowania.
Dodatkowe przetłoczenie na obwodzie każdego pojemnika wzmacnia jego konstrukcję, zabezpieczając go przed zagnieceniami powstałymi podczas eksploatacji i umożliwia piętrowe składowanie.


**
Parameters :
There is currently no comments or ratings for this product.

Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :